söndag 4 mars 2012

Gamla skåp...och TACK!


Först vill jag säga att jag är så glad för alla ni som vill gå med mig på vandringen….ser att det är många som kikat in. TACK! Och jag hoppas kunna inspirera någon…Nästa inlägg kommer imorgon och ska försöka att lägga ut varannan dag! Vi ses!
En vy från bergen.....


Haft en liten oro under veckan som gått….jag skulle köra med släp….är inte van alls kan jag säga. Och gud hjälpe mig om jag skulle behöva backa….för det kan jag inte….Idag har sonen och jag kört 30 mil T&R för att hämta hem dessa vackra skapelser! Så glad att jag rott detta i land.
Jo ,jag fixade släpen…. Och behövde inte backa. Vi kopplade ifrån släpen så jag slapp….puttade släpen  rätt …haha..Hur jag än vred och vände på ratten så blev det åt fel håll…sonen gav upp nästan omgående: Detta går inte!! Så vi kopplade av den och puttade,så mycket lättare!!
Ser att jag kan börja med att putsa kamera linsen…det går undan när man har roligt!!! Visst är det vackert??.

Nu har jag mycket målerijobb framför mig…och det gillar jag! Färg?
Ja här hos mig blir allt vitt!! De ser sååå stora ut…men övertalat mig själv att de krymper när de är målade. Det blir en omflyttning av teven med ser det ut som. Hade jag inte räknat med men vad gör man inte…Är såå glad för jag slog till!
Jag vet vad jag ska göra  i veckan.....har egentligen inte  tid att jobba men, men ....efter jobb blir det att handla färg och slippapper,sedan drar jag igång!!
                                                         Kramen Lisbeth

7 kommentarer:

 1. Vackra skåp och de kommer att bli helt underbara när de blir målade. Ja släp är inte lätt, jag har fått lära mig att bara titta i backspeglarna och vrida åt fel håll *ler*.

  Kramen

  SvaraRadera
 2. Underbara möbler som kommer att bli så fina vita.
  Ha en trevlig kväll!
  Kram Carita

  SvaraRadera
 3. Hej, Vilka fina möbler. de kommer bli såå fina i vitt! :) Jag följer jätte gärna med på din vandring. Kram & ha en fin vecka

  SvaraRadera
 4. Underbara möbler:-)
  Modig du är som törs dra iväg utan att kunna backa... de kallar jag girlpower <3

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Nu har jag läst ikapp mig , spännande och intressant att följa din vandring !! Sen jag läste om Agneta Sjödins pilgrimsvandring har jag varit intresserad , och nu får jag läsa och följa din :) Tack för det !
  Kramar // Susanne ♥

  SvaraRadera
 6. Halloj! möblerna kommer bli fina i sin vita skrud sedan! duktigt att fixa släp körningen..det var många år sedan,så vet i katten om jag skulle fixa det nu! ha en fin vecka.kram Jessica

  SvaraRadera
 7. Känner igen mej när det gäller att köra med släp ;) ! - Hjärnan fungerar inte som den ska när man ska backa den... ! - Väldigt fina möbler som kommer att superfina när dom fått den víta färgen på sej !
  Kram Anneli ♥

  SvaraRadera

Blir glad.....


Blir glad när ni lämnar lite tankar hos mig