måndag 15 oktober 2012

Karma W nr 7..avslut...


                                                                 ( bild från nätet)

Är hos Brigitte halv tolv, höll på att orsaka en trafikolycka på vägen dit där jag missade en bil på väg emot mig i sista sekunden. Tänkte först efter besöket att: Var det W som inte ville jag skulle dit? Tja, vet ej. Funderar ej över det.
 Hos Brigitte. Hon sätter sig framåtlutad och ska koncentrera sig på vad som skall komma. Endast i två sekunder, sedan far hon upp och säger:
-Vad är detta? Du är fullkomligt bombarderad av telefonsamtal från andra sfärer och dimensioner du är alldeles nerlusad.
Jag kan bara hålla med. 
– Detta måste du göra dig av med!
– Det är därför jag är här, säger jag. Jag har särskilt en energi som jag vill ha hjälp att bli av med.
-Ja Jag ser den säger hon. Och han är en häxa. Ni har haft flera liv ihop och han har starka energier. Jag har aldrig sett något liknande än detta säger hon. Och fysiskt har han gett sig på dig,..hur är det med din fot??
Blir du väckt om nätterna frågar hon?
– Ja ofta, ofta, säger jag.
                         ( bild från nätet)
Så ger hon mig rådet att när jag vaknar på natten, förekom honom och sätt dig upp i sängen med armarna framsträckta och uppåt, visar hon. Säg bestämt ifrån att nu är det stopp!! Och visualisera en stor sax att klippa alla trådar. Gör detta tre nätter i rad.
Hon berättar med att jag ny föryngras, hörs ju himla bra! Du har redan börjat synas i dina ögon . Jag berättar att jag förstått att jag låtit mig hämmas i min kontakt med män.
– Ja det är inte konstigt säger hon, det kommer härifrån. Men du är fri nu. Detta är över.
– Du har trott så många gånger, säger Brigitte att du skulle bli tokig, vad är detta, är jag klok… ja det är ju mitt i prick!
- Du gör så mycket utrensningar i ditt liv nu och det har pågått länge.
Och jag håller med och har ju känt det.
Till slut säger Brigitte, gå gärna till kyrkan och tänd ljus . För nu börjar nåt nytt och det gamla är över. Känns så bra, att jag gick till henne.  Fick mycket bekräftat och det var viktigt för mig.

  ( bild från nätet)
Jag gjorde exakt som B hade sagt ,visualiserade en stor sax och klippte av. Hon gav mig redskap att jobba med Redan första natten insåg jag att det var över men gjorde som hon sagt ,tre nätter i rad.. Och detta var över….har aldrig mera besvärat mig efter detta.
------------------------------------------------------------------
Har förundrat mig många gånger att sådant här verkligen inträffar. Men det är en del av livet.  Att livet inte ter sig slumpartat är för mig en självklarhet. Saker sker av en anledning och det finns lärdomar att inhämta.
                                                       (bild från nätet) 

Vi bor i denna fysiska kropp, vårt fodral för själen ska kunna vara här. Vi är så mycket mera än vad vi tror. Alla har vi specifika uppgifter och samma stora kraft att använda den.                        

Vårt huvud (ego) begränsar oss om vi väljer att lyssna på det. Låter vi hjärtats visdom vägleda oss blir det enklare att leva och vägen rakare. När beslut tas från huvudet är det kantat med oro. När hjärtat får bestämma blir det lugnt och sant och säkert. Vi vet bara. Att leva så  är att vara rädd om sig.
Det finns människor som inte kan förstå detta och förväxlar det med egoism. De får vänta in sin kunskap.Vi är alla på olika plan i livet. Du blir ifrågasatt när du går denna vägen men när du väljer  den lossnar mycket och du utstrålar  en sann människa.

(bild från nätet).

 Att jag valde att lägga ut denna historia beror på ,dels att jag tycker den är ganska otrolig. Det jag upplevt är sant för mig och jag kan aldrig begära att någon annan ska förstå vad jag upplever. Kanske så väcks någon och börjar se livet annorlunda.
Alla har samma möjlighet ,finns ingen som inte har det, garanterat. Se det som en gåva att vårda och ta emot intrycken i ditt liv som en kunskap du behöver. Allt faller inte omedelbart på plats, men på vägen när man samlat ihop, kommer insikterna. 

                                                     Och det är en stor kunskap. 
                                                            Kramen Lisbeth

11 kommentarer:

 1. Ja, så är det nog, vi upplever det alla på olika sätt och det gäller att ta emot när det uppenbarar sig på ett eller annat sätt.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Ja tänk vilken resa du gjort, och visst är det så att vi alla är olika och upplever saker på olika sätt.

  Önskar dig en härlig dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Så intressant det har varit att följa din berättelse, är glad att du ville dela med dig av den.
  Kanske ska man försöka tänka mer att allting sker av en anledning...inte lämna något åt slumpen, lyssna på hjärtat, det gör man inte alltid..men hur kommer man dit?
  Skulle gärna läst ännu mer av det du skriver..
  Ha en riktigt fin dag
  Stor kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Hej fina vän,

  Ja det är så intressant det du skriver, och det var lite så jag menade med mitt inlägg idag (fast inte skrev det rakt ut). Att våra tankar/känslor påverkar vår fysiska omvärld. Och att detta kan observeras under mikroskop när det händer. Otroligt spännande!

  Jag är helt enig med dig när det gäller tankens påverkan och "slumpar".

  Vet du, när jag postade inlägget tänkte jag på dig :)
  Skall maila dig en sak om en stund, tror att du gillar det ;)

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 5. Tack för att du delar med dig av ditt upplevelse... väldigt intressant.
  Önskar dig en god start på ditt nya.

  Ha de gott!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 6. Tack snälla för att du dela med dig.
  Många visa ord har du skrivit, jag har tagit dem till mig.

  Kram
  Nette

  SvaraRadera
 7. Om man kunde förklara allting så skulle livet inte vara så spännande...
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej Lisbeth!
  jadu..din historia är verkligen otrolig...
  Märklig, läskig, fantastisk...ja allt på samma gång!
  Jag tror att vi är många som skulle behöva stanna upp och tänka lite längre än fram och tillbaks till jobbet, affären och tv´n...vi är nog många som skulle behöva stanna upp och ta vara på livet och ta lärdom....allt som sker formar oss ju till dem vi är och blir...
  Tack snälla snälla du för att du delade med dig av detta...
  Jag har varit trollbunden vid din historia..;)
  Stor kram
  katarina

  SvaraRadera
 9. Tack för din berättelse Lisa, jag har läst varje ord.
  Ja detta var verkligt en otrolig historia.
  Tack också för dina visa ord, jag tar de till mig.
  Stor kram Gerda

  SvaraRadera
 10. Vilken fin och otrolig berättelse.
  Tack för att du delar med oss.
  Ha en fin dag!
  Kram Katha

  SvaraRadera
 11. Nu har jag slukat vartenda ord du skrivit och jag nickar instämmande till allt. Känner igen mycket av det du varit och är med om. Det händer så mycket otroligt i våra liv och det gäller att vi är öppna för det.
  Kramen till dig och stort tack för att du delar med dig av dina erfarenheter ♥

  SvaraRadera

Blir glad.....


Blir glad när ni lämnar lite tankar hos mig