söndag 7 oktober 2012

Karma W nr 3


                                                        Stockholm,bild från nätet

Vi jobbar vidare med vår juice och ser fram emot nästa utbildning, allt rullar på. Får distans till det som var och tänker inte så mycket på det. Lämnar det.
2008 i januari är det ett mindre konvent i Stockholm. Där ska vi ju förstås dit. Det rör sig om en dag i Stockholm. En info och utbildningsdag.  Kul! Åker iväg ett litet gäng från Skåne, och ser fram emot en trevlig helg. Vi samlas i en foajé` och samtalar en stund innan vi ska sätta oss. Jag säger år mitt sällskap att jag går in och ser efter platser till oss och går i förväg in. Första människa jag stöter på: Är W. Byter några ord med honom. Här händer inget mer, han åker iväg snabbt efter sitt framförande. Bara konstaterar att det var trevligt att se honom igen och undrar igen över mötet. Där fanns ju så otroligt många fler att möta men jag mötte just han....
                                                           Eiffel tornet bild från nätet

Den 10 april 2008 åker vi till års -konventet som detta år hålls i Paris. Återigen några stycken som åker och vi ser fram emot att åka dit..  Vi ska bara njuta  och ta del av senaste forskningen. Har hyrt en liten lägenhet i närheten och vi tar oss  dit  via buss.
 Första kvällen står jag vid grindarna i en stor folksamling och vi väntar tillsammans på att bli insläppta. Jag bara njuter. Jag sveper blicken över människorna och plötsligt ser jag W, som ser mig och ger mig en nick som hälsning. När jag frågar de andra i mitt sällskap har de inte lagt märke till honom i den stora folkmassan. Bara jag.
                                        Triumf bågen, Champs-Élysées   (bild från nätet)
 Dagarna är trevliga och vi hinner med en tur i Paris city med. Första gången för mig.  N som kan Paris väl guidar oss en dag igenom och vi hinner en hel del. Vid hemresan ska vi via tåg ta oss till flygplatsen, vi går och pratar och jag med blicken i marken. A  i sällskapet säger.
-Där är ju han!. Jag tittar upp och går i stort sett rakt på honom. W.
Ja, jag kunde bara skratta och tycker att detta är ju för kul. Vad är detta?
Vi ställer oss där vår tågvagn ska stanna och W kommer rusande rakt genom vår grupp då han upptäckt att han stod på fel ställe. När tåget bär i väg med oss upptäcker jag att jag satt min kasse med presenterna till familjen på perrongen. Adjöss med den. Kunde inte låta bli att tänka om W fick den med sig…


Senare i april väljer jag av olika orsaker att gå och få vägledning utav en välkänd kvinna i Malmö, Brigitte. . Då passade jag på att fråga om den mannen som jag nu stött på, på så många ställen och så många tillfällen. Jag hade nu förundrats över dessa möten åtskilliga gånger. Men avslöjar inget för henne Först säger Brigitte  att jag värjer mig. Och är avvaktande mot män, vilket jag kan känna igen. Hon såg W med en gång . Mycket märklig man, har stor kraft, stor intelligens. Lever ett konstigt liv, så skulle jag aldrig kunna leva, säger hon.

Hon ser ett tidigare liv vi haft tillsammans. Troligen i Spanien eller Frankrike. Där var W en mycket högt uppsatt militär med stor framgång. Jag, som hustru visste egentligen inte så mycket om vad han jobbade med. Vi hade hög social rang i samhället. Vårt äktenskap var olyckligt. Två barn hade vi varav det ena, en pojke fötts fysiskt handikappat. W bestämde då att han skulle dö. I vår bekantskapskrets fanns en äldre man som var kvinnotjusare och ständigt otrogen. Denne man hjälpte mig mycket att skydda min familj.
När jag sitter hos Brigitte vet hon inget om att W berättat för mig om att han i detta livet hade två barn, födda handikappade, som nu är döda. Jag blir alldeles tagen utav detta.
Förstår att det här måste handla om ett karma för oss båda. Kan då förstå W mer än mitt ,tycker jag då. På den tiden, att inte acceptera ett handikappat barn, se det som en skam och vilja döda det, sitt eget barn. Var kom jag in i bilden? Vad är min uppgift?
W vet idag om sin kraft. han får vad han vill ha, säger Brigitte. Han är lite ”häxa” Han kan sätta sig ner och fokusera på mig, vilket enligt henne, han också gör. Jag har ju genom dessa år fått otaliga påminnelser om W, på diverse sätt.
Då säger hon, hans kraft är så stor att han kan få en människa att vända på huvudet i en folksamling bara för han vill!    Paris!!!! Var ju exakt vad som hände!!
                                                                  (bild från nätet)
Hon säger med att jag blir påverkad utav dessa energier men att jag har nyckeln i detta livet. Om han kommer till Stockholm… hur visste hon han brukade vara där?   Han vill ha en station hos dig, men råder dig att inte göra det. Du kan aldrig leva det livet han har. Jag har aldrig känt starkare känslor för denne mannen. Aldrig varit kär i honom. Däremot smickrad över uppmärksamheten . Brigitte rådde mig att skicka ljus och kärlek till honom. Det gör jag.
                                                         Niagarafallen (bild från nätet)
Jag berättar drömmen om äggvitan för Brigitte. Direkt säger hon: Äggvita är bindemedel. Han vill klistra fast dig vilket han till viss del också gjort.
Jag fick mycket att tänka på efter detta besök och undrade åter igen hur ska sluta. Kunde ju bara följa med i flödet, vad annat skulle jag göra. Pratade mycket med N och tack för hon finns. Vem skulle tro mig?

   Ja vi är en bit på väg nu......och det blir märkligare så småningom....
                                                      Kramen Lisbeth

7 kommentarer:

 1. Vad spännande det låter!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hmmm den där W börjar bli riktigt nyfiken på denna person och ser fram emot fortsättningen;)

  Önskar dig en härlig dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen intressant att läsa det du skriver...dessutom skriver du såå bra så man verkligen kommer in i berättelsen! Vill läsa mera:-)
  Har skickat ett mail till dig:-)
  Ha en riktigt fin dag
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 4. OJ! *Läser vidare*
  Kramen igen ♥

  SvaraRadera

Blir glad.....


Blir glad när ni lämnar lite tankar hos mig