torsdag 4 oktober 2012

Karma W nr: 1Bild från nätet

Första gången jag kom i kontakt med företaget jag är involverad i var 2005. Hade hört om juicen  lite i periferin någon gång innan dess, men vad skulle jag med den, jag var ju frisk. Det var min inställning då, nu förstår jag mera. Har mer än en gång förundrats över hur universum lägger sitt pussel. Detta jag nu skriver handlar inte i egentlig mening om juicen, men den spelar en central roll i alla fall.
Bild från nätet
En väninna till mig lade en dag en broschyr på mitt köksbord om juicen. Titta här vad jag har börjat dricka, sa P .Jag tror jag lyssnade lite halvhjärtat och lade broschyren ifrån mig.

Inte mer med det, just då. Någon vecka senare var jag hos tandläkaren, för årlig kontroll. Då hade jag haft besvär en tid men en fistelgång i gommen som tömde sig men för tillfället var det lugnt. Tandläkaren hittade ju den och påtalade att den måste tas om hand. Efter en diskussion om vad som behövde göras blev jag , kanjag  säga ovän med tandläkaren. Våra åsikter gick starkt isär. Hennes kostade 11,000 kr. Och jag ville avvakta då jag tror på kroppens egen självläkning. Hemma igen kom jag att tänka på juicen. Det blir många flaskor juice för 11 000  , kände jag. 
Därför bestämde jag mig för att testa.
Bild från nätet

En informationskväll om juicen fanns i Bedddingestrand. Hemma hos N. En kvinna som jag idag är så tacksam över att hon finns i mitt liv.  En bästa väninna.
Denna kväll skrev vi in oss i företaget och jag började dricka, juice. Efter 14 dagar märkte jag tydlig förändring i min mun och min nya tandläkare kunde konstatera detta. Efter detta har jag aldrig mera besvärats av problemet.
Jag var fast. Men hade ingen tanke på att jobba i företaget. Nej, jag ska bara dricka den själv. . N bad mig tänka igenom om jag inte skulle vara med att sprida den och visst är det svårt att hålla tyst om det som känns bra?
                                                                    Bild från nätet

Jag blev egen produktkonsult efter ca 6 mån. Och mitt inträde i företaget innebar en större upplevelse som tog sin början här. Är så tacksam att jag har förstått hur universum visar mig och hjälper mig. Om jag inte hade haft mitt sett att se, hade jag missat denna fantastiska historia.
Jag lärde mig mera och det innebar även utbildningar från företaget, jag gillade detta mycket. N som varit i företaget längre än jag hade kvalificerat sig för en resa,  i Salt Lake City, Utah. Detta var 2007. Här fick hon bjuda med någon som hon själv valt. Hon gav oss en utmaning. Efter ett system som hon utarbetat, fick vi kvalificera oss till resan.
                                                                      Bild från nätet

Jag som såg mig som ny i detta, kände visst för att resa men såg mig inte som en kandidat egentligen. Det närmade sig och vi visste inget om vem som skulle vinna.
 Jag hade en liten bok där jag skrev upp mina önskningar, en önskebok. I den skrev jag en dag:
-Det blir jag som får följa med till USA.
 En mycket stark känsla spred sig i kroppen och jag skuttade ut i köket och bara visste! Min känsla var övertygande och jag dansade runt, runt, lycklig.
Men jag hade ingen som helst aning om vem som N hade i sikte.
Dagen därpå skulle jag köra till Malmö och hämta navkapslar till min bil som jag köpt på blocket Just då befann hon sig i en koloni som skulle tömmas efter hennes svärföräldrar.
Jag ringde henne och frågade om jag fick komma med bullar och ta en fika. Så det blev bestämt.
Vid detta tillfälle avslöjade hon att jag skulle få följa med! Jag visste det och blev så himla glad!
Bild från nätet

                 Några månader senare bar det iväg....
                         Ja här tar historien sin början och kanske vill ni veta mera...
                                                                Kramen Lisbeth6 kommentarer:

 1. Ja, tack, jag hänger med på fortsättningen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men så spännande. Verkar som om du har hittat rätt i livet, och så roligt med att universum leder dig rätt. De sägs ju att de du ber universum om det får du;)

  Ser med spänning fram emot fortsättningen
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. O ja, ser fram emot fortsättningen.
  Kram
  Nette

  SvaraRadera
 4. Vill väldigt gärna höra fortsättningen..tycker sånt här är såå intressant!
  Väntar på nästa ;-)
  kram Anneli

  SvaraRadera
 5. Del ett är avklarad. Jag hoppas tanden är bra. Då är det dags med del två *ler*.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Ryser då jag känner igen just det här om att "man bara vet"... Och i och med att du hade uttalat din önskan och såg den som fullbordad startade tankens kraft.
  Kramen ♥

  SvaraRadera

Blir glad.....


Blir glad när ni lämnar lite tankar hos mig