söndag 20 januari 2013

Blev så kraftlös....



                                                          Blev så kraftlös…



Tänk att det är så man reagerar..fysiskt totalt dränerad har jag varit i tre dagar. Sovit nästan i ett streck  i ett dygn..och så skönt att kunna det. Fysiska symtom har kommit och gått…förstått det varit utrensning och det har varit tufft. Så fort jag börjat tänka ..har symtomen blivit värre…har tvingat in mig i andra tankar ….sett på teve som tvingat bort mig från vekligheten och framförallt sovit.  Har aldrig nånsin haft bröstsmärtor, men det har kramat ordentligt i mitt hjärta och jag var osäker på om jag skulle ta iväg…men när jag gav fokus till annat så vek det undan..



Idag är jag på ny väg..kändes så mycket bättre när jag vaknade. Efter ett långt bad och avkoppling tar jag tillvara denna dagen. Lyssnar på min musik, ska träffa en kär vän och vi ska smaska goa fastlagsbullar…..och dricka kanelkaffe. Hennes specialitet. 

                                                           Bild från nätet


Är medveten om att det kommer kunskaper ur detta, har förstått det sedan dag  ett. Och det  är tuffa bitar att krossa världen och sedan bygga upp den igen.  Jag har  många med mig och de är alla mina änglar från första stund.   Jag hamnade  som en frontfigur men  det  har påverkat så många och nu går vi vidare. Jobbar  med mig själv att släppa och bli objektiv, vill inte bära dessa känslor mera som slår på mig och andra. Vill bara inhämta kunskaperna och släppa….

Dessa två  människor med så stora o-kunskaper om livet  , vill dem inget illa ,kanske att de lär sig något av detta.Skulle jag välja att hålla fast vid detta  går jag inte vidare. 


                                                             Bild från nätet


 Och idag känns det redan så mycket bättre än i går….ska jobba för att hålla mig kvar här…
                                                        Kramen Lisbeth


12 kommentarer:

  1. Åh, vad jag känner igen det du beskriver! Skönt att du kan sova; det hjälper en hel del. Själv blir jag alltid sömnlös när livet gungar. Kram! ♥

    SvaraRadera
  2. Ja de e verkligen viktigt att vi lyssnar in o tar till oss. Ja har oxå dessa perioder av utrensning o kan sova hur mycket som helst men sen känns de så mycket bättre. Vi måste oxå hitta en dag att fika nått gott :) äter du fastlagsbullar förresten? Kramis Maria

    SvaraRadera
  3. Jag håller också på och lär mig. Har inte orkat blogga så mycket, då det är en jobbig tid för mig nu. Men läste lite mera i din blogg här och har förstått att det händer saker.
    Livet är ju en berg- och dalbana, men vi har någon som går vid vår sida, fast vi inte ser det. Lätt glömma det.
    Kramar♥♥♥

    SvaraRadera
  4. Usch, det låter som om du har det lite väl tungt... Men skönt att du mår lite bättre idag. Hoppas att det fortsätter så!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej! tittar in med en styrke kram..känns som du behöver det nu!Jessica

    SvaraRadera
  6. Åh lilla gumman! Inte är livet lätt alla gånger det ska gudarna veta.du får en varm ullig kram från mej..Kram ♥ Gunilla

    SvaraRadera
  7. Känner med dig, men vi måste tillåta oss att bli oroliga och kanske tröstlösa ibland - förhoppningsvis blir allt till det bästa....

    Jag tänker så här: när jag oroas så har jag oftast en grund för detta, att strunta i känslan är att fly.

    Våra känslor skall ju leda oss, varna oss....

    Stor kram ❤

    SvaraRadera
  8. Stooor varm försiktig kram till dig vännen!

    Önskar dig läkning och en fin vecka vännen
    Ann-Louisekram

    SvaraRadera
  9. Hoppas livet känns lättare.
    Här kommer meeera värme.
    Kram Katha

    SvaraRadera
  10. Hoppas att styrkan återvänt och att du är okej.

    Ett fång varma styrke kramar från mig!
    Marie

    SvaraRadera
  11. Ursch vad jobbigt vännen:-( skickar miljoners styrkekramar / Jenny

    SvaraRadera
  12. Ibland är det inte så roligt, nej...
    Hoppas du känner dig bättre ♥
    Kram!

    SvaraRadera

Blir glad.....


Blir glad när ni lämnar lite tankar hos mig