onsdag 2 januari 2013

Nya tiden....vi behöver den...
                                                                                        Den nya tiden

Så börjar vi om igen…tänk att det känns så  bara för man går från en dag till nästa och det är nytt år…tycks vara en osynlig gräns…vid varje nytt år…känner ni igen det?
Ut med julen och man andas igen ungefär. Min jul är ute och det före nyår. Är skönt kan jag säga och jag har inte någon överdriven jul pyntning alls…Bara så där lagom i min smak….


(bild från nätet)

Nu ser man fram emot den sköna våren…..och alldeles speciellt till april för mig ! Då drar jag till Honolulu….kan inte fatta det riktigt men så kul det ska bli!! Hawaii…..Waikki Beach. Vi har en kombinerad resa med semester och konferens.  Sedan många år tillbaka dricker jag en fantastisk dryck. MAX. En dryck med frukter som noni,  blåbär, oliv och körsbär kornell.  Den är oerhört kraftfull. Och jag vet inte vad som skulle få mig att släppa den.

 Jag jobbar i detta företag , MORINDA,  på hobby basis och nu är det utbildning och senaste nytt om drycken .Ett enormt företag som vårdar oss som små kycklingar och verkligen lär och visar oss.
 Har hur många gånger som sett vad denna dryck gör för så många. Och den är ”bara”  mat, klassad som det i EU.


Men maten är vårt bränsle. Det är ju det vi går på. Och vad kan vara bättre än ren  näring? Ser ju vad som händer i min egen kropp och hör vad andra berättar om. För mig är det ren logik.
När vi ger vår kropp vad den efterfrågar så kan kroppen jobba med rätt instrument ,  dra igång  maskineriet utan gnissel.  

Det är t.o.m så att Livsmedelsverket vid  stick kontroller noterat att citrus frukt som importerats hit har saknat C vitamin…då blir man ju lite fundersam…. ….
  Och  tyvärr räcker inte vår mat  näringsmässigt idag på många områden. Jorden kan inte ge  näringen fullt ut pga övergödning. Därför behöver vi handla eko varor som renar jorden och näringen återvinns till jorden.


Denna juice är min bästa vän. Den ger mig vad jag behöver näringsmässigt och det genererar ju så mycket mera.  Ty när min kropp är nöjd …är hela jag nöjd!

Jag är glad för att så många inser att ”Jag är viktig” …ligger lite i tiden att vara snäll till sig själv.. Det ena ger ju det andra.

                                                         Kramen Lisbeth

16 kommentarer:

 1. Din näst sista bild är bara så FIN....
  Var köper man MAX?

  KraMen ❤

  SvaraRadera
 2. Och vad är det drycken gör för någonting? Hittar inte information om det på nätet. Kram! ♥

  SvaraRadera
 3. Håller med dig... Just nu dricker jag juice från granatäpple, hört att det ska bara bra.

  SvaraRadera
 4. Har aldrig hört talas om Max, får googla på det. Härligt att ha en resa att se fram emot. Kram Sofie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! MAX är mat. Ren näringsrätt mat som är kraftfull. Mycket forskning finns av egna och oberoende lab. Tänk tanken om du ger dig rätt bränsle som bygger upp kroppen..vi byter ut våra celler alltid,vi förnyas hela tiden. Det som jag matar min kropp ska vara det bästa byggnadsmaterialet.
   Inom EU får du inte säga att mat är helande och läkande. Därför går inte företaget ut med vad som kan förbättras. I USA finns inte de begränsningarna. På EU:s bord ligger våra forskningsresultat och väntar på godkännande och sedan kan vi använda dessa som
   argument.
   Kroppens intelligens rättar upp i den takt som är bäst för just dig. Och vad du bär i din ryggsäck. Den jobbar både fysiskt och psykiskt ,har sett otaliga ggr. Det vi får säga är att den stärker immunförsvaret och där är jag den förste att skriva under.Skulle jag ändå känna nåt sjukt på g skvätter jag i mig lite mera och det hinner aldrig bryta ut. I början kan man ha utrensningar. Bara positivt då har kroppen börjat jobba. Är du mera nyfiken kan jag ringa dig.
   Kramen Lisbeth

   Radera
 5. Åh va underbart att åka dit av alla ställen, det är du värd <3
  Och du skriver såå bra om kosten, jag har fuskat en vecka vid jul och hade konstant ont i magen och vart trött. Nä det är inte värt det.... Kosten är ju a och o:-)

  Ja det var nån sorts inne cykel jag använde, tycker inte det va kul alls... haha... men men bara bita ihop och hoppas de lagar de trasiga grejerna:-)
  Ha ny ett gott nytt 2013 bästa du <3
  KRAM jENNY

  SvaraRadera
 6. Åh det låter ju underbart! Känner igen mej lite sen jag började med Herbilife! Min ulcerös kolit,känns som bortblåst,förunderligt vad "fel" mat kan ställa till det! Ha det gott nu Lisbeth! Kram Gunilla

  SvaraRadera
 7. OH, så härligt att ha en sån fantastisk resa att se fram emot!
  Max är något jag aldrig hört talas om eller sett tidigare.. låter intressant.

  Ha de gott!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 8. Vilken resa du har framför dig! Spännande!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Wow! Så spännande att resa till Hawaii. Det är något som man drömmer om.

  Har inte hört talas om MAX förut, men det låter ju spännande.

  Ha en fin kväll.
  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 10. Svara gärna på in blogg också angående MAX! ;-)
  Hawaii!!! Vad härligt! Trevlig resa, go´aste vännen. Kram ♥

  SvaraRadera
 11. Då förstår jag att du längtar. Vilken resa...
  Passar bra att ta hand om sig själv lite extra när det är nytt år och mitt i mörkaste vintern.
  Kram

  SvaraRadera
 12. Tack för infon inne hos mig angående MAX. Påminner om FitLine-produkterna som jag tidigare beställde hem till mig och använde mig av.
  Kram kram/Rozie

  SvaraRadera
 13. Förstår att du längtar till april. Hawaii vilken grej.
  Hoppas du fått en bra start på veckan.
  kram
  AC

  SvaraRadera

Blir glad.....


Blir glad när ni lämnar lite tankar hos mig