onsdag 30 november 2011

Mitt lilla bokskåp!


Ett blocket fynd från i somras som jag hade svårt att bestämma mig för….Så glad att jag återvände och slog till. Hade just då ingen aning om var jag skulle ha det, därav min tvekan. Skulle köpa en möbel till skrivaren…hur dumt hörs inte det?
 Jag fann nåt helt annat. Det har varit ett barskåp och del av en bokhylla. Och det tog ett tag innan jag visste att det stod Bokskåp på det .


Bra för mig för jag vill inte samla på mig alla böcker jag läser och det är många. Det är perfekt i storlek och jag måste tänka till vilka böcker som ska få den äran att stå där!

Ja ,hörnet på min säng kunde jag inte undvika hur jag än bar mig åt med kameran ,men men...

                                                      Gillar det jättemycke!!

Och dessa gamla ting….En gammal bibel blir vacker bara av att ligga  så här.
Ramen ,som jag sitter  i  är jättegammal och jag är jätteung. F rån min mormor Minna Elvira , en gång.   gammal ram  att den hänger knappt ihop. Den vårdar jag väl.

 Kram från ett soligt Skåne…skön vinter tycker jag!  Lisbeth


 

4 kommentarer:

 1. Hej
  Kanonfint bokskåp.
  I min ljusstake fick det plats vanliga ljus från ikea, har tyvärr ingen aning om vad för slags ljus du ska använda då...
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 2. Vilket fint skåp, och så var det ju så fint pyntat:-D

  Åh vad jag skrattade gott åt dina härliga kommentarer om mitt och sonens bak.... hahaha.... ALDRIG mer kakbak;-)!!!! hehe....

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad roligt att du hittat in till mej :) Välkommen! Så fint skåp.. Tur att du bestämde dej för det du ;) Ha en fin Torsdag.
  Kram Tilda
  Du är väl med & firar 6000 besökare.. Kika gärna in till mig o va med i min utlottning :)

  SvaraRadera
 4. Hej! ja vet i katten vad det är med vädergudarna :) inte är det vinter i af! vackert skåp ♥ ha det så gott.. kramiz Jessica

  SvaraRadera

Blir glad.....


Blir glad när ni lämnar lite tankar hos mig