onsdag 22 januari 2014

Det okända....märkligt...!

                                                    
                                                               Andevärlden?

Fick en liten påminnelse av en blogg vän....har ju inte varit aktiv alls här på så länge...men blev nu sittande här och läste ....tänkte ..ja jag skulle faktiskt kunna få till ett inlägg med en märklig sak…har nästan glömt hur man gjorde…Det här vill jag dela och kanske få  lite klarhet i av någon här…En dag i slutet av augusti i fjol började detta fenomen….efter att ha varit på barnbarnets födelsedags fest och jag kommer hem hittar jag bokstäver på köksvasken….Va ? Var kom de ifrån? Ringde dottern som varit här en sväng innan..Nej inget från mig sa hon…..
Dan därpå på köksgolvet låg några till….Va katten ..var kommer ni ifrån?? Gick ut i hallen och där låg några till på golvet… Tänkte att det måste vara nån reklam jag slitit upp med lösa bokstäver och går igenom den högen som finns….Nej inget napp alls….


Okej….ingen aning men är fundersam …..Två dagar senare är jag en tidig morgon ute på internetbanken och har tagit mitt betalkort ur plånboken.  En stund senare tar jag plånboken igen i annat ärende och då sitter det ett Y klistrat inuti den….Måste ju säga att jag  blev förvirrad…


Ytterligare några dagar går och jag städar som man ju gör ibland….skakar badrumsmattan i badkaret och ut faller ett K…..Går på jobb och när jag på kvällen ska sätta tillbaka en spann i städskåpet ligger det ett H där spannen alltid står….
Jag grunnar över detta men får ingen riktig klarhet i det men anar något…Ca en månad senare är jag i städtagen igen, röjer i städ och krukskåpet. Tar ner alla
krukor och tillbaka med dem när  skåpet är rent. Blir smutsigt där krukorna stått och jag torkar där med en trasa…..fortsätter med städskåpet och när jag senare vänder mig om..ligger ett rött A där jag precis har torkat….
Sedan i oktober i fjol har inga flera  bokstäver dykt upp…..
Har haft funderingar  kring detta så klart och många är buden som raglat över mig om vad detta är….På bilden till vä är alla +  det röda A som kom sist och i den ordningen som de dök upp.....
Ett var ..kan det ha blåst in bokstäver i ventilerna….men det kan ju inte klistra sig i min har jag plånbok….reklam..som jag själv var inne på…sonen skulle ha skämtat med mig…m.m. 


Sedan många år har jag kunnat ta  emot budskap och skriva ner dem . Men det har aldrig ”dragit” i mig…..Skriver nåt lite men inte särskilt ofta…..Kan det vara så att jag får påminnelse om att skärpa mig? Dela med  mig? Har väl inget säkert svar….men annars vet jag inte… Har någon i bloggvärlden en aning?

                                          Kramen från mig // Lisbeth13 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka i bloggvärlden! Det var verkligen ett tag sedan, men så är det ju ibland. Bloggisar kommer och går och poppar upp igen *ler*
  Dina bokstäver, mystiskt, ingen aning. Ser bara två ord och det står WAD BRA.
  Hos mig "spökar" det, har inte bloggat om det, men grunnar mycket på det. Kanske kan få svar på kursen jag ska gå snart.
  Kramkram ♥♥♥

  SvaraRadera
 2. Hej igen! Kul att du tittade in hos mig, du är så välkommen, så!
  Men vilket mysko med dessa bokstäver - jag tror dom vill att du ska sätta igång och skriva! Men en förklaring till hur dom kommit hade ju varit intressant!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Det var ett märkligt fenomen. Jag tror det är en hälsning men inte på svenska.

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Ett meddelande till dig, men vet inte vad exakt det handlar om. Det verkar inte vara på svenska (precis som Elna påpekar).
  Jag blev glad att du kikade in till min blogg. Kram ♥

  SvaraRadera
 5. Väldigt mysko vännen!!
  Hoppas du får en förklaring framöver....
  Kul är det i alla fall att höra ifrån dig ..var ett tag sen jag kikade in hos dig..hiih..
  Ha det så gott vännen
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 6. Detta var väldigt mysko, hade hoppats på att du hade redan skrivit ner en förklarning och satt redan fast klistrat på stolen men du vet det inte heller.
  Ja där kan man verkligen grubbla över hur de har hamnat där och vad det betyder, hoppas du får svar någon gång.
  Kul att du hälsade på igen, är själv inte heller så aktiv i bloggvärlden längre.
  Ha det gott.
  Kram Gerda

  SvaraRadera
 7. Det var skumt att bokstäver bara dyker upp hos dig..hmm intressant om de betyder något..
  Så kul att du tittade in hos mig också :-) Nä det är sällan jag uppdaterar bloggen också, jag vill mera än vad det blir...det blir lite periodvis.
  Snart dags för en ny vecka igen, hoppas det går fort för nu vill jag ha sommar igen:-)
  Ha nu en riktigt fin söndagkväll
  kramar Anneli

  SvaraRadera
 8. Vad kul att höra ifrån dig!
  Men vad märkligt nästan lite läskigt tycker jag :O
  Hoppas du får klarhet i vad dom kommer ifrån!

  Önskar dig en fin helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 9. Tjingeling!
  Tittar för att önska dig en fin fortsättning på veckan!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 10. Önskar dig härlig helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 11. Önskar dig en fin fin påskhelg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 12. Hoppas du har en riktigt skön sommar!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 13. Såg detta först nu efter flera månader. Min första tolkning är att du har svårt att läsa av något som är uppenbart och väldigt nära dig! ♥♥♥

  SvaraRadera

Blir glad.....


Blir glad när ni lämnar lite tankar hos mig