fredag 31 augusti 2012

Stoppa tiden....
 
bild från nätet

 


Alltså…tjo vad dagarna flyger fram…tycker det  är morgon och kväll hela tiden!! Också jobbar man ju en hel del bland allt annat man gör. Nu närmar det sig med stormfart 
Vi ska flytta in i vår nya akutmottagning!! Den är så fin och på måndag är det dags. Med blicken i backspegeln har det varit turbulent…tur jag varit lite blind ibland och inte sett det. Vi har varit trångbodda ,stundtals. Jobbat i två plan en del av renoveringen och sprungit i trappor….oj,oj,oj. I vintras hade vi reception och väntrum i en barack ute på gården! Då frös vi friskt när vi hämtade in patienterna…..Och hela tiden full akutmottagning. Egentligen helt osannolikt att det gått så bra.Inga större missöden.....
 
 

Ikväll mellan patienterna har vi börjat flytta ner lite grann…lite som julafton känns det! Det är så vackra, fint avstämda färger och bara det gör mig glad!
 

Igår hade vi helgträff. Vi som jobbar helg tillsammans brukar träffas och vara privata ihop. Alltid trevligt. Vi har alltid gjort saker utanför jobbet och känner varann väl vi som är ”gamla i gamet”. Och så klart får alla vara med, det är trevligt med de nya yngre också.

 

 Så får man se vad hösten tänker bjuda på. En Ullareds tur är inplanerad .Lite teater, Evita Peron med Charlotte Perrelli, blir säkert kul!  Vi har flera födelsedagar under hösten och dessemellan alla vänner som man inte får glömma. Till våren väntar en riktigt lång resa ..Honolulu….så nu ska allt bara klaffa…..
                                                           bild från nätet
                                                        Ha en skön helg alla! Kramen Lisbeth

14 kommentarer:

 1. Vad kul med nya fina lokaler!
  Du har många roliga saker att se fram emot! Vad roligt. Och Honolulu! Jag kikade lite på resor dit för ett par veckor sen faktiskt. Mest för skoj skull. Vad bra, då kan jag ju få en reserapport av dig sen. =0)
  Ha det så gott i helgen!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Oj vad mycket du ska på o Honululu!! Det du...Vi ska åka till Kanarieöarna,känns nog rätt så rätt efter denna tuffa sommar för oss! Kul att akutm är färdig nu Lisbeth!! Lycka till nu då..Fina bilder visar du också..hjärtat var såå fint / Gunilla

  SvaraRadera
 3. Vad skönt med nya lokaler och så mycket trevligt du har framför dig. Ha en fortsatt fin helg.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Så många roliga och trevliga saker på gång! Och att det blir bra och fint på arbetet är ju verkligen viktigt. För alla. Vilken resa du har på gång! Underbart!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Å så mycket härligt och roligt du har framför dig! Så bra att ni får det fint på jobbet, det gör mycket för trivseln och att man mår bra när man jobbar.
  Ha en fin helg
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 6. Underbart Lisbeth , sitter nu på balkongen i Spanien och har varit här i 5 timmar , varmt och skönt :) kramar i massor

  SvaraRadera
 7. Det är jobbigt med tillfälliga lokaler på arbetet, men man glömmer allt det där när man väl får flytta in i nytt och fint och modernt.
  Verkar bli en bra höst hos dig!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Så härligt med nya lokaler förstår att det ska kännas skönt. Vilka härliga framtidsplaner du har det där med honolulu verkar inte dumt de;)

  Önskar dig en härlig söndag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 9. Så skönt att ni äntligen kanske får lite arbetsro,det är väl stressigt nog som det är på en Akutavdelning.Honolulu lät spännande och en höst med trevligheter ;=) kram Jessica

  SvaraRadera
 10. Grattis till nya lokaler måste kännas underbart!
  Du verkar ha mycket på gång under hösten och vad
  spännande det låter med en resa till Honolulu.
  Önskar dig en fin kommande vecka!
  Kram Raina

  SvaraRadera
 11. Honolulu... GUD VAD UNDERBAAAART!!!!! Låter som du har mkt roligt inplanerat:-)Och det låter härligt att slippa baracken och frysa i vinter;-)

  Ha det bäst!
  Och lycka till med det där andra..du vet vad...;-)

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 12. Ja, tiden bra drar iväg... Halllå! det är
  redan September!!!
  Lycka till med de nya lokalerna!!
  Angående blusen... Vilken storlek hade den du skänkte iväg?
  Bara för kul.. din kan faktiskt ha hamnat här om det var
  Erikshjälpen du skänkte till?
  Kram och ha en fin vecka!
  Sofia

  SvaraRadera
 13. Ja men, då kanske det är den!!!

  SvaraRadera
 14. Stoppa tiden! Nej tänk va underbart när så mycket kul händer. Det är livet...
  Kram Katha

  SvaraRadera

Blir glad.....


Blir glad när ni lämnar lite tankar hos mig