måndag 18 mars 2013

Änglar i mitt hår....


Glömmer blogga...och vet inte vad jag ska prata om.....plötsligt tog det slut.... får väl vänta och se om det lossnar igen....Har läst en hel del böcker  senaste tiden och det är ju jag.
Kan ju lämna  lite tips.En serie av en irländsk kvinna Lorna Byrne har skrivit tre böcker. Den tredje kom alldeles nyss ut. De andra två har några år på nacken men jag läste om de tidigare innan den nya kom. 

Lorna berättar om sitt annorlunda liv..ser änglar och alltid gjort. Får ta del av visdomar som hon delar  med oss. Först i 50 årsålder fick hon tillåtelse att dela  sina upplevelser med omvärlden utav Gud och det är dessa tre böcker.  Jag blev riktigt tagen av var och  en av dem. 

Älskar dessa böcker. Hon uppmuntrar oss alla att prata med vår skyddsängel och andra änglar för de är arbetslösa...de vill inget hellre än att  hjälpa oss. Böckerna gör mig så glad och att det är så här det fungerar tvekar jag inte om alls!

Den tredje boken heter ”Hoppets budskap från änglarna”. I denna  boken berättar hon hur änglarna vägleder oss kärleksfullt  och jag blir varm i hjärtat när jag förstår dessa ”hintar”. Nu pratar jag för fullt med dem….

Hennes liv har varit  och är så annorlunda. Uppväxten var tuff och det satte sin prägel på henne. Hon blev sedd som efterbliven eftersom hon försvann in i sin egen värld då hon kommunicerade med änglar .Kände sig oälskad och illa behandlad av sina egna men har förmågan att förstå och förlåta,kunna hjälpa så många andra människor.
                                                                   Kramen Lisbeth


7 kommentarer:


 1. Änglar och hjälpare finns visst, när vi ber om hjälp så blir de glada för då får de bekräftelse på att de finns precis som vi behöver....

  Gå in på Malins blogg länken finns på min sida, hon beskriver saker som sker när man skickar ut önskningar.....

  Kram med sol och lite snö samtidigt!

  SvaraRadera
 2. Änglarna vägleder mej ofta, och jag pratar med dom varje dag ♥ Det känns så tryggt att veta att våra nära och kära finns med oss, även om dom är på andra sidan.
  Tack för dina boktips ,och bloggtorka har vi alla emellanåt...
  Stor kram från mej !
  Anneli

  SvaraRadera
 3. Kul att höra att du är okej! Bloggtorka händer nog dom flesta emellanåt.. men den är oftast övergående :) Jag är tyvärr usel på att läsa böcker helt motsatsen till min mor.

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Hej Lisbeth. Första gången för mig här :) Hittade hit från en annan fin bloggerska. Boken "Änglar i mitt hår" har jag också läst :) Kan tipsa om en bok som blivit min bibel. "Andra sida- så fungerar det". Ska kolla författaren...återkommer (boken ligger uppe vid sängen :) Med sinnet som pejlar in kan jag villigt säga att dom finns runt oss. Nu ska jag fortsätta kika runt här i din blogg. Ha de´
  /mia

  SvaraRadera
 5. Tack för boktipsen!
  Ibland ligger bloggandet nere ett tag - man får vila sig lite.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Tack vare den enorma värmebölja som stöttade mig i min sorg över näthatet, har jag samlat kraft och övergår nu från Guldkorn till Solglitter och Ann-Louise blir Lollo :)
  Tusen tack och varma kramar för stöd och uppmuntran ♥
  Välkommen att kika in på Solglitter just nu pågår en utlottning :)
  Kramisar i massor från Lollo♥

  SvaraRadera
 7. Hej Lisbeth. Vet du? Jag gav dig fel titel på boken :( Sorry!! Den heter "Ljusfolket" och är skriven av Benny Rosenqvist. Han är inte en av mina stora idoler, men boken är som sagt min bibel. Tala om vad du tycker om den om du läser den ;)
  /mia

  SvaraRadera

Blir glad.....


Blir glad när ni lämnar lite tankar hos mig